söndag 24 februari 2013

Pastasås med fläskkarré och trattkantareller

2 portioner, väldigt ungefärligt recept, man tager vad man haver :)

Ingredienser

300 g fläskkarré, små bitar
1 st schalottenlök, hackad
1 st vitlöksklyfta, hackad
1 näve torkade trattkantareller
1,5 dl vatten
1 dl vispgrädde
lite soja
lite kalvfond
0,5 tsk dragon, torkad
1 tsk dijonsenap
1 msk matlagningsyoghurt
smör


Blöt upp trattkantarellerna i vattnet.
Bryn fläskkarré, schalottenlök, och kantareller i smör, tillsätt vitlöken i slutet.
Tillsätt vattnet från trattkantarellerna, grädde, lite soja, lite kalvfond och lite dragon.
Koka upp och låt koka ihop.
Smaka av med dijonsenap.
Tillsätt yoghurt.
Servera med pasta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar