Superkombination från medmera och zeta :)
Från medmera, Panerade fiskfiléer (med solrosfrön, havre och parmesan)Receptet på den krossade potatisen hittade jag inte på zetas hemsida, så jag skriver det här istället.
Krossad potatis med olivolja (av kocken Markus Aujalay)
4 portioner
800 g nykokt, skalad potatis
2 scharlottenlökar, finhackade
2 msk färskpressad citronsaft
1 dl god olivolja
2 dl parmesan
(1 kruka persilja, hade jag inte)
2 scharlottenlökar, finhackade
2 msk färskpressad citronsaft
1 dl god olivolja
2 dl parmesan
(1 kruka persilja, hade jag inte)
Krossa potatisen medan den är varm. Lägg i lök citronsaft och olivolja. Vänd runt och avsluta med permesan och ev persilja.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar